Prosty program generujący cyfry

0

Witam,
czy ktoś był by tak miły i napisał mi program ?

Ma być to prosty program generujący 14cyfr.
Ma to wyglądać tak wlaczamy program klikami na jakiś przycisk i generuje nam losowe 14 cyfr nic więcej żadnych wymagań co do wyglądu może byc proste okno windows

5
REGULAMIN napisał(a)

Zabronione jest umieszczanie w postach prośby o rozwiązanie zadań domowych, zadań zaliczeniowych. Lenistwo nie jest tolerowane. Można poprosić o rozwiązanie konkretnego problemu, a nie całego zadania, paru zadań.

Przenoszę do działu praca, jak masz kasę, żeby zapłacić, to może się chętny znajdzie :]

4

Trwało to 15 sekund więc podarujmy sobie zapłatę ;)

#include<iostream>
#include<time.h>
int main()
{
    srand(time(NULL));
    for (int x=0; x<14;x++)
    std::cout<<rand()%10<<"\n";        
} 
2

wystarczy mieć przeglądarkę
** http://www.wolframalpha.com/input/?i=floor%28rnd%28%29*10%5E14%29 **
a gdy nie masz połączenia z siecią
jako adres wpisać
javascript:alert(Math.floor(Math.random()*100000000000000))

1

Nie podałeś ani języka,ani nie powiedziałeś z czym masz problem.. qrcze straszne są takie posty.

0

Dziękuje bardzo, może kiedyś w przyszłości też wam w czymś pomogę

0

@rafal-prog aż chyba się zarejestruję, żebym mógł dać Ci plusa, bo widzę, że bardzo Ci na tym zależy:)

0

To po kiego mi pisałeś na priva o ten program jak i tak założyłeś nowy temat? o.O

0

Żeby tylko do ciebie pisał...

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1