Napisz zestaw klas reprezentujących prosty system składania zamówień (np. w sklepie internetowym):

* Klient - o polach imię i nazwisko
* Produkt - o polach nazwa i cena
* Zamówienie - zawiera listę produktów i należy do jednego klienta
* Sklep - pozwala na przechowywanie danych o klientach, oferowanych produktach oraz złożonych zamówieniach

Napisz metody umożliwiające operowanie na danych sklepu (w tym np. dodawanie, usuwanie i przeglądanie produktów i klientów) oraz składanie zamówień. System przetestuj na prostym programie (nie musi mieć interfejsu użytkownika).

Mam do napisania takie zadanie oto zadanie powyżej a to jest to co już napisałem za bardzo nie wiem jak to dokończyć może ktoś mi pomóc?? Nie wiem co napisac w klasach zamowienie oraz sklep. Pomocy

using System;
using System.Collections.Generic;
using System.Linq;
using System.Text;



    class Klient
    {
        public string imie;
        public string nazwisko;

        public Klient(string imie1, string nazwisko1)
        {
            imie = imie1;
            nazwisko = nazwisko1;
        }
    }

    class Produkt
    {
        public string nazwa;
        public double cena;

        public Produkt(string nazwa_prod, double cena_prod)
        {

            nazwa = nazwa_prod;
            cena = cena_prod;
        }
    }

class zamowienie
{
    
    

}

class sklep
{
    

}