Podlaczenie platnosci

Odpowiedz Nowy wątek
2011-08-04 20:33
0

Witam
wlasnie jestem na etapie podłączania płatności do strony ;) i mam taki problem. Chce zrobić to w trochę nietypowy sposób. Mianowicie, użytkownik wchodzi na moją stronę, czyta artykuł i po jakims odcinku pokazuje się możliwość dokonania platności, bez której nie ma możliwości czytania dalej. Z góry wielkie dzięki za pomoc ;)

edytowany 1x, ostatnio: h4d3s, 2011-08-04 21:00
Ja bym osobiście nie polecał takiego sposobu. Większość ludzi zamknie stronę i znajdzie sobie inną, darmową. - Patryk27 2011-08-04 20:52
Sadzilem ze jesli na stronie jest Duza wartosc merytoryczna jak i ciekawa wiedza to ludzie z checia placa za takie informacje ;) - h4d3s 2011-08-04 20:59

Pozostało 580 znaków

2011-08-04 21:01
0

Powiedz mi tylko gdzie jest pytanie.

Pozostało 580 znaków

2011-08-04 21:50
0

Pytanie, nasuwa ono sie samo po przeczytaniu postu(tak sadzilem ;)), ale moge bardziej scislic to do czego chce dojsc, a wiec -> jak zablokowac dostep po okreslonej liczbie slow (np 100 ) a reszte udostepnic po dokonaniu wplaty Lub po zapisaniu sie na moja liste adresowa, bo tez taka opcja moze byc ;)

Pozostało 580 znaków

2011-08-04 21:51
Rev

Jeżeli tylko te 100 słów ma być widocznych to po prostu ucinasz tekst, albo od razu w zapytaniu do bazy danych, albo w PHP. Innego rozwiązania nie polecam.


hmm a moglbys podpowiedziec mi, w jaki sposob moge zrobic takie zapytanie ?:) - h4d3s 2011-08-05 22:28
google -> sql substring - Rev 2011-08-05 22:29
WOW, dzieki ;) - h4d3s 2011-08-05 22:35

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz
Liczba odpowiedzi na stronę

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0