Problem z wyśrodkowanie szablonu ALLEGRO

Odpowiedz Nowy wątek
2011-07-25 20:53
Marcin
0

Witam ponownie

Poradziłem sobie ze wszystkim, ale wciąż pozostaje wyśrokowanie go.
http://wklej.to/6Ike5

Próbowałem metody znalezione w google

width:100%,


<div style="margin : 0 auto; width:1000px">
kod tabelki
</div>

albo

<table id="Tabela_01" width="1000" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" align="center">

Dalej nic
Ma ktoś jakiś pomysł??

Dzięki z góry za pomoc

,

Pozostało 580 znaków

2011-07-26 16:09
Marcin
0

Nikt nie spotkał się z takim problemem?? ;-( ;-(;-(;-(;-(

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz
Liczba odpowiedzi na stronę

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0