Kod źródowy w firefoxie

Odpowiedz Nowy wątek
2011-07-24 20:42
new
0

Mam jakąś stronę i chciałbym mieć wgląd do kodu źródłowego przez firefoxa. Gdzie musiałbym pogrzebać w ustawieniach?

Pozostało 580 znaków

2011-07-24 20:51
0

Prawy przycisk i "Pokaż źródło strony".

On chyba by chciał mieć do niego dostęp i możliwość edycje hehe^^ - ujemny 2011-07-24 20:54

Pozostało 580 znaków

2011-07-24 20:57
Kumashiro
0

Jak wyżej: prawy klawisz myszy i "Pokaż źródło strony". Jeśli chcesz edytować kod (HTML, CSS i JS, tylko lokalnie) to zainstaluj sobie dodatek FireBug, który to umożliwia.

Pozostało 580 znaków

2011-07-24 21:49
0

Wystarczy wcisnąć Ctrl + U.


"HUMAN BEINGS MAKE LIFE SO INTERESTING. DO YOU KNOW, THAT IN A UNIVERSE SO FULL OF WONDERS, THEY HAVE MANAGED TO INVENT BOREDOM."

Pozostało 580 znaków

2011-07-24 22:16
new
0

Dzięki za info. Myślałem że przez kod żródłowy poznam ip jednej osoby na forum, ale kicha :/

Pozostało 580 znaków

2011-07-24 22:50
0

Ech, hakerzy. :|


"HUMAN BEINGS MAKE LIFE SO INTERESTING. DO YOU KNOW, THAT IN A UNIVERSE SO FULL OF WONDERS, THEY HAVE MANAGED TO INVENT BOREDOM."

Pozostało 580 znaków

2011-07-24 23:23
o_O
0

O_o

Pozostało 580 znaków

2011-07-24 23:34
new
0

Na pewno ktoś wie, więc niech się podzieli swoją wiedzą :)

Pozostało 580 znaków

2011-07-24 23:49
0

Zapytaj.


Pisze programy/skrypty na zlecenie/zaliczenie - c/c++/asembler/java. GG - 2100119, mail w profilu.

Pozostało 580 znaków

2011-07-25 00:01
0
new napisał(a)

Na pewno ktoś wie, więc niech się podzieli swoją wiedzą :)

127.0.0.1


Idiots, idiots everywhere.

Pozostało 580 znaków

2011-07-25 00:03
Rev
0

Śmiejecie się, śmiejecie, a kiedyś widziałem na jakiejś stronie system komentarzy, w którym ip osób wpisujących się były ubrane w komentarz HTML :).


Pozostało 580 znaków

Odpowiedz
Liczba odpowiedzi na stronę

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0