Wyświetlenie zawartości konsoli

Odpowiedz Nowy wątek
2011-07-07 00:56
0

Witam. Mam pytanie. Mianowicie jak zrobic na formie konsole tak aby np. pojawił się tam plik.bat. Chodzi mi o takie wrzucenie tam np. serwera gry . Chciał bym sobie zrobic oprawe graficzną . Z góry dziękuje za pomoc

edytowany 1x, ostatnio: olesio, 2011-07-07 00:59

Pozostało 580 znaków

2011-07-07 00:58
0

Zainteresuj się komponentem TDosCommand. Pozwala on wyświetlić zwracaną zawartość konsoli plików *.bat albo konsolowych aplikacji, w obiektach przechowujących TStrings - czyli na przykład TMemo.


edytowany 1x, ostatnio: olesio, 2011-07-07 01:00

Pozostało 580 znaków

2011-07-07 01:01
0

Dziękuję. Znajdę tu taki komponent ?

W google znajdziesz. - olesio 2011-07-07 01:05

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz
Liczba odpowiedzi na stronę

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0