Okno rozmowy

0

Witam! Właśnie tworzę aplikację kliencką mojego komunikatora. Mam jedno pytanie - jakiego według was komponentu użyć do wyświetlania rozmowy?

3

RadioButton.

0

=D Ale tak serio. W richTextBox wygląda to tak sobie, a nic innego nie przychodzi mi do głowy

1

WebBrowser

0

Chyba mnie źle zrozumiałeś. Aplikacja odbiera dane od serwera, wszystko już mam, tylko chodzi mi o samo wyświetlenie tych danych w jakiś w miarę ładny sposób.

0

Dobrze ciebie zrozumiał, to ty jesteś głupi.

1

Ty obraziłeś forumowiczów bo nawet nie starałeś się zrozumieć tego, co Ci podpowiedział. Masz WebBrowsera i wrzucasz kod html do niego, wszystko się ładnie wyświetla.

2
Anonim1024 napisał(a)

Chyba mnie źle zrozumiałeś. Aplikacja odbiera dane od serwera, wszystko już mam, tylko chodzi mi o samo wyświetlenie tych danych w jakiś w miarę ładny sposób.

Jeśli chcesz mieć w jednym okienku pokolorowany tekst i jakąś grafikę (np. emotikony), to najłatwiej będzie Ci to zrobić właśnie przy użyciu WebBrowser, będziesz tylko musiał zbudować dokument HTML, który mu przekażesz do wyświetlenia.

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1