Zamiana literek w stringu.

0

Witam, mam pytanie co do zamiany znaków w tekście. Co będzie szybsze wybranie literki i przeskanowanie całego tekstu, czy skanowanie całego tekstu i sprawdzanie w pętli każdej literki poklei?
Czo może macie inny sposób?
Oczywiście tekst jest w stringu nie nie przekracza on 5MB (wiecie jak bardzo może byś rozbudowany plik php, czy baza sql)

0

StringReplace :>

0

Co będzie szybsze wybranie literki i przeskanowanie całego tekstu, czy skanowanie całego tekstu i sprawdzanie w pętli każdej literki poklei?
napisałeś dwa razy to samo.

0

StringReplace, rfReplaceAll, rfIgnoreCase

0

aha dzięki ;]

0
proqix napisał(a)

nie przekracza on 5MB (wiecie jak bardzo może byś rozbudowany plik php

Za przeproszeniem, o prostytutka...

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1