Jaki dostawca reklam

0

Wiem ze takim aplikacji jest już sporo, ale chce napisać aplikacje w której będzie można zbierać wirtualne monety za oglądanie reklam, wypełnianie ankiet itp (później będzie mógł je wymieniać na kupony doładowania paypal, doładowania kont xbox ps i inne karty podarunkowe). Jakiego dostawce reklam polecacie aby można było także monitorować czy użytkownik oglądał całość i czy dostawca przyznał honorarium aby móc przyznać użytkownikowi monety. Czytałem regulamin AdMob i z tego co pamiętam to oni nie zezwalają aby wyświetlać reklam w tego typu aplikacji. Myślę nad AdColony lub Fyber (napisałem do nich maila ale od 4 dni zero odzewu). Może znacie jakiegoś sprawdzonego którego mógłbym użyć w mojej appce.

0

nikt nie wstawial jeszcze reklam do apki?

0

Podejrzewam, że nikt nie opierał swojego modelu biznesowego o weryfikację na serwerze obejrzenia reklamy.

0

hmm tylko że sporo reklamodawców to wspiera w swoim SDK działą to na zasadzie video ads rewards gdzie za obejrzenie filmu dostajemy zwrotke z api czy film cały został wysweitlony itp :)

0

Możliwe. Ja tylko piszę, czemu nikt nie odpowiada na Twoje pytanie, skoro tak Cię to zastanawia.

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1