Kurs video Podstawy programowania w ASP.NET MVC

2018-02-25 09:29
0

Witam
Zapraszam na darmowy kurs video dla początkujących Podstawy programowania w asp.net mvc, który jest udostępniany na YT.Główną ideą kursu jest prostota przekazu.Namiary do przykładowej lekcji poniżej :

pozdrawiam

edytowany 1x, ostatnio: wingchun1, 2018-02-25 09:31

Pozostało 580 znaków

2018-02-25 11:54
0

Prawie raka od tego dostałem. Ten filmik trwa 40 minut bo jego autor pisze 2 palcami i czy ta każdy napisany znak nagłos. (widać słychać i czuć bo jest nagrywane w budowanym mikrofon z łapka który łapie wentylator i każde uderzenie w klawiaturę)

edytowany 1x, ostatnio: topik92, 2018-02-25 11:59

Pozostało 580 znaków

2018-02-25 13:09
0
topik92 napisał(a):

Prawie raka od tego dostałem. Ten filmik trwa 40 minut bo jego autor pisze 2 palcami i czy ta każdy napisany znak nagłos. (widać słychać i czuć bo jest nagrywane w budowanym mikrofon z łapka który łapie wentylator i każde uderzenie w klawiaturę)

To trzeba poddać Ciebie chemioterapii :-). Takie komentarze nie mają dla mnie znaczenia,tylko bufony tak się wypowiadają,którzy nic nie robią dla innych tylko krytykują.Ja jednak udzielę Ci porady,naucz się komentować konstruktywnie i kulturalnie np.<Nie podoba mi się to ,poprawił bym to itd.
Pozdrawiam

Pozostało 580 znaków

2018-02-25 15:17
0
wingchun1 napisał(a):
topik92 napisał(a):

Prawie raka od tego dostałem. Ten filmik trwa 40 minut bo jego autor pisze 2 palcami i czy ta każdy napisany znak nagłos. (widać słychać i czuć bo jest nagrywane w budowanym mikrofon z łapka który łapie wentylator i każde uderzenie w klawiaturę)

To trzeba poddać Ciebie chemioterapii :-). Takie komentarze nie mają dla mnie znaczenia,tylko bufony tak się wypowiadają,którzy nic nie robią dla innych tylko krytykują.Ja jednak udzielę Ci porady,naucz się komentować konstruktywnie i kulturalnie np.<Nie podoba mi się to ,poprawił bym to itd.
Pozdrawiam

Jeśli nie mają znaczenia, to dlaczego wyzywasz uczysz mnie kultury i wyzywasz od bufonów w tym samym akapicie? Tylko nie mów że to nie do mnie tylko tak ogólnie, bo tylko nadęte bufony tak robią ;) .
To napisałem jest konstruktywne, filmik trwa zdecydowanie za długo zwłaszcza jak na ilość przekazywanych informacji i można by sporo czasu zyskać na samym pisaniu. 6s na napisanie string z pomocą intellisense to zdecydowanie za dużo, mi by było wstyd takie coś publikować. Jakość też pozostawia wiele do życzenia.
A co do formy krytyki to jest na ona właściwa bo filmu nie da się oglądać serie najbardziej czeskich błędów jaki można popełnić.

Pozostało 580 znaków

Liczba odpowiedzi na stronę

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0