Dynamicznie dodany element w jquery nie działa

0

Witajcie,
Mam taki skrót js/jquery: http://upload.newapp.ovh/jquery.html.
Na stronie znajduje się stoper (można go uruchomić , zatrzymać, zresetować itp).

Chciałbym dodawać takie stopery dynamicznie:

    $('#watchgroup').empty();
    $('#watchgroup').append('<span class="basic stopwatch">Case ID: ' + caseId +'</span>');

Jednak wyświetlają się one jako tekst, a nie jako stoper.

W zmiennej startWorkedTimeSeconds mam ilość sekund od ktorej chciałbym żeby stoper zaczął liczyć

Wie ktoś może jak to naprawić?

1
baracadus napisał(a):

Jednak wyświetlają się one jako tekst, a nie jako stoper.

Kod który podałeś przecież właśnie dodaje spana z textem. Brakuje Ci pewnie jakiegoś kodu JS.

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1