Wyszukiwanie plików w zmiennych ścieżkach

0

Witam,

W pracy mam malutki pogram napisany w js, który przeszukuje foldery klientów w poszukiwaniu plików .txt, które następnie łączy w jeden.
Obecnie ścieżka wygląda następująco:
c:\root\FTP\Customer\Orders\Client1
c:\root\FTP\Customer\Orders\Client2
c:\root\FTP\Customer\Orders\Client3
c:\root\FTP\Customer\Orders\Client4

Poniższy zapis ścieżki widzi pliki pojawiające się w każdym folderze Client*.

var VariablePath = "c:\\root\\FTP\\Customer\\Orders"

Problem pojawił się ponieważ powyższa ściezka musi zostać rozbudowana w sposób zapisany poniżej:
c:\root\FTP\Customer\Orders\Client1\CSV
c:\root\FTP\Customer\Orders\Client2\CSV
c:\root\FTP\Customer\Orders\Client3\CSV
c:\root\FTP\Customer\Orders\Client4\CSV

Moje pytanie brzmi: jak zapisać ścieżkę w zmiennej var VariablePath, aby pobierane były tylko pliki z ostatniego folderu (CSV), a nie jak dotychczas z folderu Client*. Próbowałem wielu kombinacji, ale żadna nie zadziałała.
n.p.

var VariablePath = "c:\\root\\FTP\\Customer\\Orders\\."
var VariablePath = "c:\\root\\FTP\\Customer\\Orders\\.\\"
var VariablePath = "c:\\root\\FTP\\Customer\\Orders\\.\\."
var VariablePath = "c:\\root\\FTP\\Customer\\Orders\\.\\CSV"

Szukałem zarówno na forum jak i w necie, ale niczego nie znalazłem. Byc może szukam niewłaściwie. Proszę o pomoc.
Pozdrawiam

0

Podejrzewam, że tego nie da się zrobić, zmieniając tylko VariablePath, bo skrypt musi później wyszukiwać w podanej lokacji katalogi w/g określonych reguł / algorytmów i to te reguły należałoby zmienić.

Pokaż ten JS.
A tak w ogóle, chodzi o JS działający w przeglądarce czy po stronie serwera?

0
Freja Draco napisał(a):

Podejrzewam, że tego nie da się zrobić, zmieniając tylko VariablePath, bo skrypt musi później wyszukiwać w podanej lokacji katalogi w/g określonych reguł / algorytmów i to te reguły należałoby zmienić.

Pokaż ten JS.
A tak w ogóle, chodzi o JS działający w przeglądarce czy po stronie serwera?

Ten skrypt jest odpalany na FTP'owym serwerze. JS w załączniku.

1
Dachno napisał(a):

Ten skrypt jest odpalany na FTP'owym serwerze. JS w załączniku.

To chyba nie jest cały skrypt.
Zmienna VariablePath nie jest tu nigdzie później używana.
Na samym początku pojawiają się też jakieś podstawienia z nieba:

var KMTPath = ProdKmtPath
0
Freja Draco napisał(a):
Dachno napisał(a):

Ten skrypt jest odpalany na FTP'owym serwerze. JS w załączniku.

To chyba nie jest cały skrypt.
Zmienna VariablePath nie jest tu nigdzie później używana.
Na samym początku pojawiają się też jakieś podstawienia z nieba:

var KMTPath = ProdKmtPath

Wybacz kolego, to moja pomyłka,

var KMTPath = ProdKmtPath 

ta linia powinna wyglądać tak:

var KMTPath = VariablePath

Załączam ponownie poprawiony plik.

0

Niestety, tak czy siak tego nie ogarniam.
Może ktoś obcykany w serwerowym JS pomoże.

0
Freja Draco napisał(a):

Niestety, tak czy siak tego nie ogarniam.
Może ktoś obcykany w serwerowym JS pomoże.

Mimo wszystko dziękuję za chęci :).
Pozdrawiam!

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1