Jak stworzyć JSON mają wartości Key oraz Value ?

0

Kompletnie nie wiem czy robie to prawidlowo raczej na pewno totalnie na około no ale jakoś się trzeba nauczyć.

Wydrębninłem z json wartości aby przerobić na chciany przeze mnie format JSON.

mam wartości Key oraz Value które wyświetlają mi sie następująco w konsoli:

title

i Chciałbym je zrobić w ten sposób.
[
{
"success: "true,
"timestamp": "yyy",
"base: "xx,
"timestamp": "xxx",
"oraz wszystkie inne" : "które są w obiekcie"
}
]
Czy mam zastować to tego pętle - jeśli tak to jaką ?

1
uczeń-z-bolida napisał(a):

Czy mam zastować to tego pętle - jeśli tak to jaką ?

Można, ale nie trzeba

var keys = ["a", "aa"]
var values = ["b", "bb"]
var c = keys.map(function(e, i) {
  return [e, values[i]];
}).reduce(function(map, arr) {
    map[arr[0]] = arr[1];
    return map;
}, {});

Wersja krótsza:

keys.reduce(function(map, k, i) {
   map[k]= values[i];
   return map;
},{})

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1