Framework nodeJS

0

Cześć, piszę już od dłuższego czasu w nodeJS a tak właściwie to we frameworku SailsJS, lecz ostatnimi czasy zaczął mnie już poważnie drażnić.
Jaki polecacie framework do backendu w JS w ktorym można byłoby równie szybko co w SailsJS postawić system? pomijająć Expressa oczywiście

0

Teraz to NestJS zyskuje na popularności troche.

0
piotrek2137 napisał(a):

Cześć, piszę już od dłuższego czasu w nodeJS a tak właściwie to we frameworku SailsJS, lecz ostatnimi czasy zaczął mnie już poważnie drażnić.

Co tak drażni? Może komuś na forum przyda się wiedza o drażniących słabościach.

pomijająć Expressa oczywiście

Czemu pomijać express? Chyba najbardziej popularny/znany.

Zawsze pozostaje własna implementacja API Node js (https://nodejs.org/en/docs/). Pytanie jak duża grupa programistów ma ogarniać takie rozwiązanie.

0

nest.js meteor.js

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1