Zmiana inputa w czasie rzeczywistym - czego potrzebuję?

0

Cześć,
napisałem sobie lokalnie prosty interfejs w React, obsługujący zmianę value inputa na onChange.
Chciałbym teraz osiągnąć taki efekt, że dwóch niezależnych userów wchodzi po url na swoje własne widoki tego samego inputa, i w momencie zmiany value przez jednego z userów, zmienia się również value tego samego inputa w widoku drugiego usera. Jak osiągnąć powyższy efekt? Jakich narzędzi potrzebuję?

1

Backendu np. w node.js. I zgaduje że jeszcze Push Server by się przydał. Lub podobna technologia. WebSockets?

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1