Vue - brakujące moduły

0

Cześć mam problem z projektem we Vue (wersja vue cli 3). Gdy klonuję repo i instaluję paczki npm install staram się uruchomić npm run serve wyświetla mi się komunikat: ` * ./plugins/vuetify in ./src/main.js

  • ./router in ./src/main.js
    ` Nie mam pojęcia co jest nie tak. Ktoś wie jak to naprawić?
0

Masz katalog plugins/vuetify w src? Wklej cały komunikat, bo to chyba tylko część, zrób copy paste najlepiej.

0
Markuz napisał(a):

Masz katalog plugins/vuetify w src? Wklej cały komunikat, bo to chyba tylko część, zrób copy paste najlepiej.

No właśnie robiłem commita parę dni temu na repo, dzisiaj ściągnąłem i nie było pliku router.js i folderu plugins. Całość komunikatu:

ERROR Failed to compile with 2 errors 806 PM

These relative modules were not found:

  • ./plugins/vuetify in ./src/main.js
  • ./router in ./src/main.js
1

Pewnie popsułes coś w repo, sprawdź sobie w historii co tam się stało.

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1