Redux/React: czy store jest asynchroniczny?

0

To mój drugi dzień z Reduxem toteż wybaczcie, jeśli pytam o coś oczywistego.
W celu nauki Reduxa napisałem kod, który oprócz index.js i app.js ma tylko jeden element Login z inputami tekstowymi i guzikiem submit. Na submicie jest dispatcher, który winien wysyłać vaule tych inputów do store jako payload(trochę uproszczony obraz dla jasności. Login jest opatulony funkcją connect, która transferuje dispatch, ale również store do środka komponentu. Store podglądam w tymże komponencie z inputami przez console.log. I tutaj jest pytanie — cały czas widzę pierwotny store. Czy to znaczy, że coś źle napisałem, czy raczej, że store jest asynchroniczny i przy tak bezpośrednim sprzężeniu nie zdąża podawać zaktualizowanych wartości?
Kodu na razie nie wklejam - jest dość długi w sumie( i trudno by go sensownie skrócić), ale oczywiście jak będzie trzeba, to będzie.

1

Chyba nie potrafię tego zrozumieć bez kodu, ale odpowiadając na pytanie z tytułu: nie.

0

Dzięki, spodziewałem się takiej odpowiedzi - przy Reakcie o asynchroniczności state trąbili, przy Reduxie trochę już przeczytałem i nie natrafiłem na wzmiankę, pozostaje szukać błędu gdzie indziej

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1