Problem z input radio?

0

Mam problem odnośnie quizu z zaznaczaniem odpowiedzi poprzez input radio, otóż pierwsza odpowiedź zaznaczana jest prawidłowo, jednak każda kolejna jest zaznaczana jako odpowiedź poprzednia i ta "nowa". Fragment kodu:
https://jsfiddle.net/xnL5t7e6/9/
PS. wyniki pokazują się w konsoli

2

@Nindzia: W metodze nextQuestion na koniec nie czyścisz userAnswer. Na końcu metody dodaj this.userAnswer = null;

0
mechanix napisał(a):

@Nindzia: W metodze nextQuestion na koniec nie czyścisz userAnswer. Na końcu metody dodaj this.userAnswer = null;

Zgadza się, sam do tego po chwili doszedłem i zapomniałem posta usunąć, ale dzięki! :D

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1