Import angular-calendar

0

Próbuje zaimportować angular calendar. Wywala mi błędy w prawie każdym pliku z node_module/angular-calendar (sytuacja na screenie: https://imgur.com/xQpd5Hq).

Wygląd app.module.ts

import { NgModule } from '@angular/core';
import { CommonModule } from '@angular/common';
import { FormsModule } from '@angular/forms';
import { FlatpickrModule } from 'angularx-flatpickr';
import { CalendarModule, DateAdapter } from 'angular-calendar';
import { adapterFactory } from 'angular-calendar/date-adapters/date-fns';
import { NgbModalModule } from '@ng-bootstrap/ng-bootstrap';
import { CalendarComponent } from './components/calendar/calendar.component';

@NgModule({
  imports: [
    CommonModule,
    FormsModule,
    NgbModalModule,
    FlatpickrModule.forRoot(),
    CalendarModule.forRoot({
      provide: DateAdapter,
      useFactory: adapterFactory
    })
  ],
  declarations: [CalendarComponent],
  exports: [CalendarComponent]
})
export class AppModule {}
0
  1. W jaki sposob dodales 'angular-calendar' do projektu?
  2. Usun node_modules i najlepiej jeszcze package-lock.json, zrob 'npm install' i napisz czy pomoglo.
0
Robert Pryłowski napisał(a):
  1. W jaki sposob dodales 'angular-calendar' do projektu?
  2. Usun node_modules i najlepiej jeszcze package-lock.json, zrob 'npm install' i napisz czy pomoglo.
  1. npm i angular-calendar
  2. Okej, zrobie tak i dam znać czy pomogło
0

Dobra bo generalnie problem jest taki, że chciałem wziąć kalendarz stąd: https://mattlewis92.github.io/angular-calendar/#/customise-date-formats
Biorę przykładowy i otwieram nawet na stackblitzie gdzie wyskakują mi komunikaty z automatycznym zainstalowaniem pakietów, więc to robie. I generalnie wszystko mogę zainstalować oprócz package core-js, czyli tego który mi nie działa. Jedyne co mi przychodzi na myśl to nie zgodne wersje angulara

0

Ktorej wersji Angulara uzywasz w projekcie?

0
Robert Pryłowski napisał(a):

Ktorej wersji Angulara uzywasz w projekcie?

Najnowszej

0

Uzywasz Angular CLI ? W jaki sposob zaincludowales angular-calendar.css w projekcie?
Sproboj zrobic to tak jak jest tutaj: https://github.com/mattlewis92/angular-calendar#getting-started

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1