SignalR dla Asp NET Web Api

0

Cześć, chciałem dołączyć do projektu Angulara bibliotekę SignalR. Serwer to projekt Asp Net Web Api, znalazłem coś takiego:

https://www.npmjs.com/package/@aspnet/signalr

Lecz z tego co widzę to: JavaScript and TypeScript clients for SignalR for ASP.NET Core.

To jest przeznaczone dla Core. Jest jakiś odpowiednik?

0

Znalazłem coś takiego: https://www.npmjs.com/package/signalr

Jednak nigdzie nie widzę gdzie znajduje się moduł do importu. Any ideas?

0

Ten https://www.npmjs.com/package/@aspnet/signalr co podesłałeś w pierwszym linku można użyć w aplikacji Angularowej.

0
OverMorda napisał(a):

Ten https://www.npmjs.com/package/@aspnet/signalr co podesłałeś w pierwszym linku można użyć w aplikacji Angularowej.

Serwer to nie jest aplikacja Core, zwykły ASP NET Web API. A to powyższe jest z corem.

0
Smutny Kaczor napisał(a):
OverMorda napisał(a):

Ten https://www.npmjs.com/package/@aspnet/signalr co podesłałeś w pierwszym linku można użyć w aplikacji Angularowej.

Serwer to nie jest aplikacja Core, zwykły ASP NET Web API. A to powyższe jest z corem.

https://github.com/aspnet/SignalR/issues/2236

Tego typu problem miałem przy użyciu powyższej biblioteki.

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1