Pętla forEach - iteracja po obiektach w tablicy

0

Chce dodać tekst do elementu poprzez iterację po tablicy w której są obiekty. Nie wiem dlaczego mam error Uncaught SyntaxError: missing ) after argument list. Wszystkie nawiasy są domknięte

 function createElement(data) {
    var element = $(datatableRowTemplate).clone();
	
  
	element.find('[data-user-group-section] [data-user-group-paragraph]').text(data.groupOfUserDtos.forEach((group)=>{
	group.name;}););

    return element;
1

Ja bym zrobił to w natępujący sposób

data.groupOfUserDtos.forEach((group)=>{
    element.find('[data-user-group-section] [data-user-group-paragraph]').text(group.name)})

0

Dzięki

0
Steff napisał(a):

Ja bym zrobił to w natępujący sposób

data.groupOfUserDtos.forEach((group)=>{
    element.find('[data-user-group-section] [data-user-group-paragraph]').text(group.name)})

Tylko teraz wyświetla mi tylko ostatni obiekt w tej tablicy. Powinien użyć klonowania aby dodawało te obiekty do pragrafów?

0

Nie wiem dlaczego mam error Uncaught SyntaxError: missing ) after argument list.

Masz o jeden średnik za dużo, nie o nawias za mało (pomijając brak klamry na końcu).

Tylko teraz wyświetla mi tylko ostatni obiekt w tej tablicy.

Co Ci wyświetla ostatni obiekt w tablicy data.groupOfUserDtos?

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1