Problem z .click i .resize

0

Witam, ma pytanie napisałem skrypt i nie działa mi to poprawnie problem polega na tym że nie robi mi resize w funkcji .onclick i nie wiem jak zrobić zeby tam też resize działał, zawsze jak robie resize to odwołuje mi się do zmiennej first_height i bierze wysokość boxu o klasie .projektowanie. A mam tam pobieranie wysokości i nadawanie jej przy załadowaniu strony ponieważ ona ma style absolute.

Jak nadpisać tą zmienna projektowanie przy clicku?

    $( document ).ready(function() {
    	ofertaShowItem();
    }); 
    $( window ).resize(function() {
    	ofertaShowItem();
    });
function ofertaShowItem() {
	var first_height = $('.projektowanie').height();
	$('.right_content').css('height', first_height);
	$( ".uslugi_item" ).click(function() {
		var data_choice = $( this ).data().choice;
		 $('.uslugi_item').removeClass("active");
		 $(this).addClass("active");
		 $('.uslugi_description').each(function() {
				var data_index = $( this ).data().index;
				if(data_choice == data_index ){
					first_height = $(this).height();
					$('div[data-index = '+data_index+']').fadeIn();
					$('.right_content').css('height', first_height);
				}
				else{
					$('div[data-index = '+data_index+']').fadeOut();
				}
			})
	});
	
}


0

A mógłbyś wrzucić to w jakiś JSFiddle czy coś razem z htmlem i doprecyzować jak to ma dokładnie działać?

0

Tak, html by się przydał. Szczerze powiedziawszy to ja też nie rozumiem z czym masz dokładnie problem ;)
Btw to mój pierwszy wpis więc witam wszystkich serdecznie.

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1