Poszukiwana osoba do code review

0

Cześć,

Aktualnie uczę się Java Scriptu. Wykorzystują go głównie w moich domowych projektach, automatach (selenium + webdriverjs).
Jako, że uczę się sam, uznałem, że dobrze by było, aby zrobić code review.
Niestety, nie znam zadnego programisty JS (tylko java i .Net).
Czy znalazłby się ktoś chętny do pomocy?

0

https://codereview.stackexchange.com/
Poza tym możesz wrzucić tutaj kodzik, a jeszcze lepiej na jakiegoś githuba.

0

Kod mam na bitbucket, ale spokojnie mogę go przerzucić na github.

Poniżej znajduje się link.
https://github.com/sacharynek/selenium_js

0

Niepotrzebnie pchałeś do repo ustawienia (folder .idea). Brakuje też chociażby szczątkowego opisu w repo - jakie jest jego przeznaczenie.

0
axelbest napisał(a):

Niepotrzebnie pchałeś do repo ustawienia (folder .idea). Brakuje też chociażby szczątkowego opisu w repo - jakie jest jego przeznaczenie.

-Wyrzuciłem już folder ide - sam zorientowałem się, że jest trackowany dopiero, gdy przerzuciłem kod na github.
-Jest to projekt do testowania prostej aplikacji napisanej w js. Jak zacząłem pisać kod, to się trochę przeraziłem, że tak to wszystko okropnie wygląda.

0

Musiałem zanonimizować kod, bo za dużo było tam rzeczy, które nie powinny trafić do widoku publicznego.

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1