CLASSPATH Eclipse

Odpowiedz Nowy wątek
2006-11-03 22:23
0

Witam , proboje utworzyc pakiet a nastepnie importowac go w innym projekcie , jednak caly czas dostaje komunikat "The import.... cannot be resolved " , wyczytalem ze trzeba ustawic CLASSPATH no i to zrobilem ustawilem go na katalog w ktorym mam wszystkie projekty w javie ale ciagle nie chodzi , czy ktos moze mi wytlumaczyc jak sobie z tym poradzic ?? Uzywam Eclipse.

Pozostało 580 znaków

2006-11-04 23:16
0

Możesz to zrobić na kilka sposobów. Oto jeden z nich:

  • otwierasz właściwości projektu (properties)
  • wybierasz kategorię Java Build Path
  • w zakładce Projects dodajesz projekty, których klas chcesz używać

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz
Liczba odpowiedzi na stronę

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0