public void

Odpowiedz Nowy wątek
2006-09-23 16:42
0

Witam.. jak w temacie..

mam przy kazdym public void itd..

public void COŚ..

z tego co czytam jest to inicjalizacja.. ale czego inicjalizacja ?, czyli inicjalizacja tego COSIA ?.. np:

public void paint(Graphics g)

to inicjalizacja, czyli wlacza metode paint, dobrze rozumiem ?

Pozostało 580 znaków

2006-09-23 17:06
0

W ciele klasy deklarujesz metody. Metody mogą nie zwracać wyniku - wtedy piszemy void, lub zwracać wtedy zamiast void piszemy typ/klasę zwracanego wyniku.


Pozostało 580 znaków

2006-09-23 17:36
0

dzieki ;-)

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz
Liczba odpowiedzi na stronę

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0