uruchamianie exe'ca w javie

Odpowiedz Nowy wątek
2006-07-23 23:31
adasiek
0

Aby uzyskac dostep do pamięci napisałem programik w c++ i teraz exe'ca chciałbym uruchomic w javie. Prosze o pomoc w znalezieniu klas ktore mi to umożliwią. Chodzi mi aby program napisany w javie automatycnie odpalal exe'ca napisanego w c++ i przechwytywał jego wyjscie. Z gory dzieki za pomoc

Pozostało 580 znaków

2006-07-24 11:05
0

http://www.yourek.org/language/zewnetrznyProgram.html

Powiem tylko, ze nigdy nie programowalem w javie ;-) Czasem moznaby sie wysilic i poszukac na googlach.


Pozostało 580 znaków

Odpowiedz
Liczba odpowiedzi na stronę

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0