Problem z programem

0

Mam problem z programem w którym dochodzi do kolizji dwóch kul z youtube
W głównej klasie RealBall wywala bląd error: cannot access gui w lini 15 : gui balls = new gui (); ktoś pomoże zaradzić żeby odpalić program ?
link do kodu :

[(http://letmecodejava.blogspot.com/2014/06/java-elastic-colision-of-two-balls.html)]

0

Pewnie pakiety się nie stykają.

0
szweszwe napisał(a):

Pewnie pakiety się nie stykają.

jak to poprawić możesz pomóc?

0

Umiescić pliki w odpowiednich folderach/ porobić poprawne importy albo wywalić 'package' z tych trzech plików. Nie wiem jak to u ciebie wygląda więc nie powiem ci dokładnie jak to poprawić.

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1