Apache Camel + elasticsearch

0

Zakładając, że używajac

from("direct:index")
    .to("elasticsearch://local?operation=INDEX&indexName=twitter&indexType=tweet");

dodaje np. 10 tweetów. To jak mogę je wszystkie wyciągnąć z elastica ? próbowałem np.

from("elasticsearch://local?operation=MULTIGET&indexName=twitter&indexType=tweet").process(new MyProcessor()).to("direct:somewhere") 

ale zwraca error, wie ktoś jak to zrobić za pomocą apache camel ?

0

Według dokumentacji komponent oczekuje listy obiektów MultigetRequest.Item w body dla operacji MULTIGET. Ustawiasz coś takiego? Dokumentacja mówi też, że każde wykonanie operacji INDEX zwraca indexId - może musisz je zapamiętać żeby skonstruować listę MultigetRequest.Item?

0
damianem napisał(a):

Według dokumentacji komponent oczekuje listy obiektów MultigetRequest.Item w body dla operacji MULTIGET. Ustawiasz coś takiego? Dokumentacja mówi też, że każde wykonanie operacji INDEX zwraca indexId - może musisz je zapamiętać żeby skonstruować listę MultigetRequest.Item?

tzn, jak pobieram body w processorze to musi to być List<MultigetRequest.Item> ? w sumie to nie ustawiam tego tak, zaraz sprawdze.

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1