Spring - odświeżanie informacji po wysyłaniu requesta GET

0

Cześć,
Poproszę o podpowiedź. Tworzę serwis parsujący (JSON, XMLa, HTML w Spring Bootcie) informacje z innych stron.
Chciałby żeby za każdym razem przy wysyłaniu zapytania GET na mojego endpointa odświeżały się informacje (oczywiście jeżeli na stronach z których zaciągam dane, informacje też się zmieniły) z innych stron.

Czego użyć ?

0

Zasadnicze pytanie. Dlaczego się mają nie odświeżać obecnie?

0
jarekr000000 napisał(a):

Zasadnicze pytanie. Dlaczego się mają nie odświeżać obecnie?

Właśnie chcę, żeby się odświeżały.
W tym momencie pod moim endpointem na localhoscie zwracam json'a z informacjami jakie sobie parsuje i przetwarzam.
Teraz chciałbym bez budowania za każdym razem aplikacji odświeżać odpowiedź tylko poprzez zapytanie get.
Jak to zrobić i co zastosować?

0

To ty do tych zewnetrznym serwisów nie robisz zapytań tylko wbiłeś w aplikację na stałe JSONy?
Wtedy:
http://www.baeldung.com/spring-5-webclient

0
jarekr000000 napisał(a):

To ty do tych zewnetrznym serwisów nie robisz zapytań tylko wbiłeś w aplikację na stałe JSONy?
Wtedy:
http://www.baeldung.com/spring-5-webclient

Zaciągam dane z różnych serwisów, część w JSON, XML a część parsuje z HTMLa. (parsuje z url'ów za pomocą np GSONa). Wykonuje operacje na moich POJO i zwracam sobie swoją List swojego modelowego obiektu. Chce wystawić swojego JSONa.
Po zbudowaniu aplikacji i sprawdzeniu w postmanie wszystko ładnie mi się zaciąga i zwraca JSONa takiego jak chcę. Natomiast chciałbym, żeby za każdym razem przy wysyłaniu zapytanie GET wszystkie parametry się odświeżały a tak nie jest. Dopiero po zbudowaniu ponownie aplikacji odświeżają się dane. Czy to jest kwestia scope beanów?
Czy może jeszcze czegoś innego?

Dzięki za tak szybkie odpowiedzi :)

0

Coś skopałeś - bez podania kodu trudno powiedzieć.
Powiedziałbym, że skopałeś, bo masz jakieś Beany , ale to tylko moja zwykła złośliwość wobec używania durnych technologii.

0
jarekr000000 napisał(a):

Coś skopałeś - bez podania kodu trudno powiedzieć.
Powiedziałbym, że skopałeś, bo masz jakieś Beany , ale to tylko moja zwykła złośliwość wobec używania durnych technologii.

Co zatem polecasz? jak robisz konfiguracje Springa zamiast Java Config?

0
NieTrzeźwy Ogrodnik napisał(a):
jarekr000000 napisał(a):

Coś skopałeś - bez podania kodu trudno powiedzieć.
Powiedziałbym, że skopałeś, bo masz jakieś Beany , ale to tylko moja zwykła złośliwość wobec używania durnych technologii.

Co zatem polecasz? jak robisz konfiguracje Springa zamiast Java Config?

Który fragment kodu? może na githubie ?

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1