Getter/setter threads

0

Cześć
Utknąłem z pewnym problemem, to jest z łącznością między wątkami.
Mam 3 klasy i maina
jedna klasa (jeden watek) leci sobie w nieskończonej pętli i co jakiś czas wyrzuca Stringa do innej klasy (np. StringHolder) poprzez metodę setStringHolder("jakis string");
druga klasa(drugi wątek) pobiera z klasy (StringHolder) poprzez getStringHolder(); - a przynajmniej powinna

0

poczytaj sobie o wielowątkowym stosie(Stack) albo Queue(wybierz implementacje wspierająca wielowątkowość), tam sobie możesz kłaść obiekty a potem je pobierać z jednego wątku do drugiego. Tworzysz sobie wtedy jakiegoś enuma(singleton) i w jednym wątku produkujesz a w innych konsumujesz. Jak chcesz to możesz schodzić do bardziej niskopoziomowych rozwiązań:)

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0