Problem z dodaniem komponentu w springu

0

Witam,
zaznacze może że rozpoczynam przygodę ze springiem, ale kłopot może być interesujący. Testuję w ramach nauki podstawowe elementy springa i aktualnie zajmuje się komponentem MVC. Wpisuje, odpadalm i podziwiam. Problem pojawił się kiedy chciałem dodać listę podpiętą do selecta(tak samo zrobiłem z lista podpięta do radio i działa). Po prostu nie wyświetla jej uruchomina apka w przęglądarce.
Tak wygląda lista:

List<Integer> insurancePeriod = new ArrayList<>();
Collections.addAll(insurancePeriod, 1, 2, 3, 4);
m.addAttribute("insurancePeriod",insurancePeriod);

Z elementów jeszcze podstawowych oczywiście korzystam z tomcata, a za view odpowiada thymeleaf.
Tak wygląda kod źródłowy HTML:

<tr>
                <td>
                    <label>Insurance period</label>
                    <select th:field="*{insurancePeriod}">
                        <option th:each="it : ${insurancePeriod}" th:value="${it}" th:text="${it}"></option>
                    </select>
                </td>
 </tr>

No więc myśle że problem jest w liście ale kombinowałem przerabiałem i nic, podobną liste w radiobuttonach wyświetla.
Dzięki za komentarz pozdrawiam.

0

yyyy
Sam napisałeś ten kod?
W jednym miejscu definiujesz insurancePeriod, w drugim iterujesz po genderList.

0

Panie kolego już poprawione zoorientowałem się że nie ten komponent dodałem. Kombinowałem bo tez chciałem dodać insurancePeriod jako radio ale też nie dołączyło więc myśle że to wina listy... Ja wiem że to sa mega proste elementy stąd zdziwienie że nie dodaje:/

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1