allegroWebApi vs Google App Engine

0

java.rmi.Remote is not supported by Google App Engine's Java runtime environment ServicePort.java - Jak widac GAE nie pozwala uzywac tej klasy. Czy jest jakis sposob na obejscie problemu ?

0

Tak trochę offtopic, ale czy masz gdzieś "pod ręką" dokumentacje appi Allegro? Znalazłem trochę przykładów, ale tyllko w PHP.

0

Jeśli chodzi o moje doświadczenia z tym api to są kiepskie. Szczególnie jeśli chodzi o język inne niż java. Aby uzyskiwac jakies sensowne efekty siedziałem z eclipse i dłubałem coś z różnymi metodami, aż wyszło. Działało z reguły aż do momentu jak allegro czegoś nie zmieniało ;d

Czarny Lew napisał(a):

Tak trochę offtopic, ale czy masz gdzieś "pod ręką" dokumentacje appi Allegro? Znalazłem trochę przykładów, ale tyllko w PHP.

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1