nowy proces

1

Wie ktoś może jak w javie stworzyć nowy proces? Mam dwie klasy z metodą main(...) i chciałbym aby w pewnych okolicznościach jedna klasa mogła wywyłać metodę main tej drugiej. Niestety wątków nie mogę użyć ponieważ używam biblioteki, która umożliwia stworzenia pewnego obiektu jedynie raz w obrębie jednego procesu.

Jedyne co udało mi się znaleźć:
http://www.java2s.com/Tutrial/Java/0120__Development/UseofProcessBuilderthatduplicatesthefunctionsoftheDoRuntimeexample.htm
niestety nic z tego nie rozumiem. Może ktoś pomóc?

1
String[] args=new String[0];
Druga.main(args);
0

Jesteś pewien, tworzy w ten sposób nowy wątek? Szczerze mówiąc, osobiście bardzo wątpię. A nawet jeśli to nie rozwiązuje mojego problemu. Ale dzięki za pomoc!

0

A który fragment Twojego pytania mówi o nowym wątku?

0

Mój błąd, chodziło mi o nowy proces, nie wątek. A napisałem o tym w pierwszym zdaniu. A tworzenie do tworzenia nowego procesu jestem zmuszony przez użycie pewniej dziwnej biblioteki. Dzięki wielkie! To powinno pomóc

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1