Groovy, SQL, Java, Hibernate

Odpowiedz Nowy wątek
2011-08-08 18:27
tom
0

Cześć,
Mam pytanie w stylu "jakie rozwiązanie wybrać" Otóż mam aplikację z gotowymi mapowaniami i działającą głównie Hibernate, a do tego kilka skryptów w Groovym, które to śmigają w zwykłych SQLach. I teraz moje pytanie brzmi: Jak ożenić Grooviego z tymi mapowaniami, bez używania Grailsów(mój pomysł: HQL, tylko nie za bardzo wiem jak;))

Wszelkie artykuły mile widziane.

Pozostało 580 znaków

2011-08-08 20:43
::.
0

Przeciez groovy to taka 'lepsza' Java, kompilowany do bytecodu. Mozesz w groovy uzywac klas javy, w tym Session czy Twoich klas mapowan.

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz
Liczba odpowiedzi na stronę

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0