Preferowane trzymanie dat

Odpowiedz Nowy wątek
2011-07-10 22:10
0

Witam,
jaki jest wg Was najlepszy sposób trzymania dat w obiekcie ? Chodzi mi to, że chcę odwzorować obiektem tabelę z bazy gdzie jest crdate trzymające aktualny znacznik czasu. Czy odwzorowanie w obiekcie tego za pomocą java.util.Date to dobre rozwiązanie ?

Pozostało 580 znaków

2011-07-11 09:11
0

Znacznie wygodniej jest użyć timestamp. Z Date są problemy > http://www.coderanch.com/t/53[...]P/java/Why-java-util-Date-not

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz
Liczba odpowiedzi na stronę

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0