liczba obiektów przypisanych do obiektów

0

Witam, jest możliwość aby automatycznie policzyć ile obiektów mam przypisanych do obiektu ?

0

O ile obiekt nie byl stworzony poprzez metode fabryczna/fabryke badz z uzyciem singleton'a, to chyba sie nie da.

0
marek2444 napisał(a)

Witam, jest możliwość aby automatycznie policzyć ile obiektów mam przypisanych do obiektu ?

czyli ile referencji odwołuje się do danego obiektu?

0

Tak

0

Przykładowo w klasie C mam utworzone dwa obiekty:
A a=new A();
B b=new B();
i teraz jak mogę automatycznie obliczyć że w danej klasie(obiekcie) mam zdefiniowane dwa inne obiekty

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1