System.getProperty("java.io.tmpdir") Czy zadziała

Odpowiedz Nowy wątek
2010-09-26 17:12

Rejestracja: 9 lat temu

Ostatnio: 6 lat temu

0

System.getProperty("java.io.tmpdir")

Czy to zadziała na wszystkich kompach i systemach operacyjnych?? Czy tylko na Windowsie...

Dzięki:)
Pozdrawiam :)

Pozostało 580 znaków

2010-09-26 18:00

Rejestracja: 12 lat temu

Ostatnio: 3 lata temu

0

ja testowałem na windzie i linuxie (mint i knopix) oraz openSolarisie i działa ok.


Another jam from the world for the jam from the voices of the world......

Pozostało 580 znaków

2010-09-26 21:01

Rejestracja: 12 lat temu

Ostatnio: 2 dni temu

0

@Bodek6, teoretycznie na wszystkich, które posiadają funkcjonalność folderu tymczasowego. W praktyce może okazać się, że folder jest, ale użytkownik uruchamiający JVM nie ma prawa dostępu (należy zastrzelić admina).

Pozostało 580 znaków

2010-09-26 21:12

Rejestracja: 9 lat temu

Ostatnio: 6 lat temu

0

Eeee, strzelał nie będę :))))

Dzięki Ogromne :))))))

Pozdrawiam :)))))

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0