Problem z odpaleniem GlassFisha v3 prelude

0

Przez ostatnie dni GlassFish działał mi bez zarzutu, pewnego pieknęgo poranka podczas 1szej kompilacji programu po odpaleniu netbeans tego dnia, glassfish odmówił jednak posłuszeństwa i do teraz czyni to z premedytacja..
jedyny error( a w zasadzie warning) jaki dostaje to:
WARNING: Cannot start JMX connector: JmxConnector config: { name = system, Protocol = rmi_jrmp, Address = 0.0.0.0, Port = 10665, AcceptAll = false, AuthRealmName = admin-realm, SecurityEnabled = false}: java.lang.RuntimeException: Port 10665 is not available for the internal rmi registry. This means that a call was made with the same port, without closing earlier registry instance. This has to do with the system jmx connector configuration in admin-service element of the configuration associated with this instance

O co moze wychodzic? Wylaczylem firewalla, oraz wampserver ktory podejzewam ze mogl działac na tym porcie..

[edit] po skasowaniu firewalla i restarcie komputera , problem znikł .. także w sumie prosze administratora o skasowanie wątku z którym mogłem się wstrzymać do sprawdzenia wszystkich możliwosci. Przepraszam za zawracanie głowy.

0
sarin28 napisał(a)

This means that a call was made with the same port, without closing earlier registry instance.
Sam restart by wystarczył...
Poza tym co to za firewall, nie mogłeś nim po prostu zobaczyć która aplikacja oczekuje na tym porcie i zamknąć jej połączenia?

0

hmm z tymze restartowalem kompa wczesniej z 5-6 razy i za kazdym razem problem sie powtarzal

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1