Japllet restart

0

Witam
czy jewst mozliwa jakas ufnkcja ktora eesetuje aplet? Czyli tak jakby calkiem sie zniszczylo wszystko i od nowa stworzylo?

0

Wyśpij się (wytrzeźwiej ?) i napisz jasno o co Ci chodzi.

0

mam aplet który chodzi i nagle kończy działanie. Cchę żeby wszyystko zostało usunięte i aplet się zrestartował....

0

Dużo jaśniej nie napisałeś.
Co to znaczy "aplet nagle kończy działanie" ?
Co to znaczy "wszystko zostało usunięte" ?

0

eh to już nie wiem jak to napisać,przedstawie to inaczej
program jade_na_rowerze uruchamiany z argumentem gdzie
jade_na_rowerze(dom)

kiedy dojade nastepuje koniec dzialania apletu, wiec chcialbym go uruchomic ponownie KONIECZNIE kasujac w PMAIECI gdzie WCZESNIEJ JECHALEM I CO WCZESNIEJ WIDZIALEM i aplet uruchamia sie od poczatku chocby nawet z tym samym paramnetrem
TERAZ JASNIEJ?

0

Trochę jasniej.
Aplet nie kończy działania, kiedy dojedziesz rowerem do celu, tylko wtedy gdy zamkniesz stronę w przeglądarce.
Najprostsze rozwiązanie:

while(true)
{
    jade_na_rowerze(dom);
}
0

"Aplet nie kończy działania, kiedy dojedziesz rowerem do celu, tylko wtedy gdy zamkniesz stronę w przeglądarce. "
o to chodzi, aplet może wysłać w pewnym moemncie jakąs wiadomośc do przeglądarki by tak hm.."odświeżyła okno?"

0

metoda repaint()
pozdrawiam

0

nie chodzi mi o to chyba nie rozumeimsz CHODZI O ZAKOŃCZENIE CAŁKOWITEGO DZIAŁANIA APLETU i ODTWORZENIU OD POCZĄTKU

0

Po pierwsze nie krzycz. Po drugie: albo odśwież całą stronę, albo wyzeruj wszystkie zmienne i wywołaj init().
Pozdrawiam.

0
Afish napisał(a)

Po pierwsze nie krzycz. Po drugie: albo odśwież całą stronę

Można spod apletu javy?

albo wyzeruj wszystkie zmienne i wywołaj init().
Pozdrawiam.
to nie wchodzi w gre

0

getAppletContext().showDocument(ADRES)
Pozdrawiam.

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1