Projekt na Technikę komputerową

0

Potrzebuję jakiś projekt na T.K. ale nie mam pomysłu. Może ktoś coś poradzi? Projekt ma być w zasadzie dowolny - tzn coś czym można zaliczyć T.K. ale nie może być to strona www. Program ma być napisany w C C++ JAVA itp. Ma ktoś jakieś pomysły ? Proszę o pomoc :)

0

Taaaa... zdajesz sobie sprawe, ze istnieje duze prawdopodobienstwo, ze ktos nie wie co to sa te Twoje Techniki komputerowe? Wiesz.. nie wszyscy chodza do gimnazjum/liceum czy studiuja na Twojej uczelni, zeby wiedzieli jakie sa wymagania tegoz projektu. Wysil sie nieco wiecej.

0

Właśnie cały problem polega na tym że prowadzący nie podał nam konkretnych wymagań. (ps to są studia) May coś sami zaproponować, a on do wytyczy do tego projektu konkretne środowisko w jakim ma to być napisane.

0

No to i tak dalej nic nie wiadomo. Czym zajmujecie sie na tych zajeciach? Tu nie jasnowidze...

0

Wykłady z tego mamy o podstawach komputerów, a na pierwszych i jak do tej pory ostatnich ćwiczeniach rysowaliśmy w simulinku z Matlaba. Ciężko powiedzieć tak właściwie. Znajomy robi komunikator inni nie wiem co, pewnie są w takiej samej sytuacji jak ja.

0

WTF podstawy komputerów?? Podstawy budowy? Podstawy programowania? Biurka pod kompa? i co ma do tego komunikator?
Na jedynych ćwiczeniach rysuwaliście w simulinku a projekt ma być w cpp albo javie ja tu czegoś nie kumam. Nie przegapiłeś kilku zajęć?? :P

0

Może zaproponuj interpreter np. Scheme, bardzo prosta rzecz, a oryginalna i (w miarę) ciekawa w implementacji. Wykładowca ma już pewnie dość komunikatorów/edytorów :)

0

Zrób slownik polsko-łaciński tyż bedzie
łacina(podwórkowa)

0

Mam pomysła.

<font size="4">Zrób program "Wyjaśniacz"</span>

Jego celem będzie wytłumaczenie, co osoba tworząca jakiś temat miała na myśli.

0

Proponuje: "Symulacja obiegu wody w pisuarze." a zeby brzmialo bardzie pr0 to: „Symulacja transportu dwuwodorotlenku w naczyniach o powierzchni słabo perforowanej”.

0
#include <iostream>
#include string
using namespace std;

int main()
{
string imie;
cout << "podaj swoje imie: ";
cin >> imie;

cout << "jestes *** " << imie << "!";
system("shutdown");
}

mam nadzieje ze mu sie spodoba ;] (wykladowcy)

0
ne0 napisał(a)
#include string

mam nadzieje ze mu sie spodoba ;] (wykladowcy)

Z pewnością.

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1