[allegro-grabber]

Odpowiedz Nowy wątek
bardzo malo wiedzacy
2006-09-11 22:54
bardzo malo wiedzacy
0

hello :)

jako ze uzywam dev'a, aby oszczedzic sobie zamieszania z instalacja allegro sciagnalem w postaci prekompilowanej, z tad: http://devpaks.org/ .
przyszedl czas przetestowac uzycie grabbera i..lipa . czy i jak moge korzystac z tego narzedzia jesli biblioteke mam w postaci prekompilowanej ?? z gory dzieki wielkie za odzew [browar]

Pozostało 580 znaków

2006-09-12 20:36

Rejestracja: 17 lat temu

Ostatnio: 2 dni temu

0

nie wiem jak jest z devpakiem ale allegro to biblioteka i sporo roznych dodatkow narzedzi siedzi w tej paczce w tym zrodlo grabbera wiec zassaj pelne allegro i skompiluj :P


Pozostało 580 znaków

bardzo malo wiedzacy
2006-09-15 00:23
bardzo malo wiedzacy
0

nie ma to jak byc yntelygentny. pliczek lezal sobie ladnie caly czas w Dev-Cpp\bin [wstyd]

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0