[Flash] Wychodzenie z animacji

0

Witam.
Mam taki problem. Mam buttona i musze do niego podpiąć kod zamykający tą animacje. Ma ktoś taki kod??
Przegrzebałem google, kilka for i nic.
Pozdrawiam.

0
milyges napisał(a)

Witam.
Mam taki problem. Mam buttona i musze do niego podpiąć kod zamykający tą animacje. Ma ktoś taki kod??
Przegrzebałem google, kilka for i nic.
Pozdrawiam.

Zamykajacy animacje, znaczy stopujacy? chowajacy? zamykajacy okienko? i jaka to jest 'ta' animacja :)

Jesli stop - animacja.Stop();
jesli chowajaca - to _visible=false, albo przesuwasz na klatke, gdzie nic juz nie ma, albo unloadMovie
do zamykania okienka nie pamietam, sprawdze.

pozdrawiam
johny

0

Dzięki. Już znalazłem: w HTML'u DIV i funkcja w JS do chowania, we Flashu: getURL('javascript:schowaj_banner()');
:D

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1