Algorytm SIMLOCK

0

Witam :D

Chciałbym się dowiedzieć,jaki jest algorytm ściągania blokady Sim-Lock w telefonach Nokia ?

Bardzo proszę o odpowiedzi ;( ;( ;(

0

i myślisz, ze ktoś ci powie ?

0

Tak myślę [diabel]

A ty coś wiesz ?

0

Algorytm?
1). Podpinasz kabel serwisowy do telefonu
2). Wgrywasz nowy soft (lub cześć nie wiem dokładnie jak to jest w Nokii)
3). Cieszysz się telefonem bez SimLocka (i gwarancji)

Mam nadzieję że nie napisałem piramidalnej bzdury :>

0

Algorytm?
1). Podpinasz kabel serwisowy do telefonu
2). Wgrywasz nowy soft (lub cześć nie wiem dokładnie jak to jest w Nokii)
3). Cieszysz się telefonem bez SimLocka (i gwarancji)

Mam nadzieję że nie napisałem piramidalnej bzdury :>

CHŁOPIE,ja potrzebuje algorytmu a nie instrukcji ściągania SimLocka :[

0

A co rozumiesz przez algorytm ściągania? Że ktoś Ci powie jak zmodyfikować soft w telefonie? (nota bene każda instrukcja jest algorytmem)

0

A co rozumiesz przez algorytm ściągania? Że ktoś Ci powie jak zmodyfikować soft w telefonie? (nota bene każda instrukcja jest algorytmem)

Chodzi mi o metodę obliczenia kodu Simlock.Przykładem jest np. obliczenie procentu z danej liczby [glowa]

0

Jakbyś nie zauważył to mu chyba chodzi o algorytm generujący na podstawie numeru IMEI kod ściągający SimLock'a...
A na pewno istnieją takie algorytmy :-/ << te.sz chciałbym wiedzieć jak on wygląda ;P
<font size="4">---==< 'ort!' są bez sensu >==---</span>
np ten kod przecież jest poprawny:

function <ort>jusz</ort> = <ort>pentle(konec,</ort> <ort>urzyte);</ort>
for <ort>kture</ort> = 1:konec;
<ort>jusz</ort> = sum(ktore:<ort>urzyte);</ort>
end

A niech mi ktos bez zagladania powie o <co?> tu chodzi :>

0

A może tutaj:
http://www.google.pl/search?hl=pl&q=zdejmowanie+simlocka&btnG=Szukaj&lr=lang_pl
Jak pamiętam to na którejś stronce był dokładnie opisany algorytm.

0

Kalkulator DCT

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1