AHK (Auto Hotkey Script) ON/OFF

0

Tak jak w temacie, szukam kodu który by zrobił ON/OFF w auto hotkeyu, potrzebuje to do clickera minecraft.
Jest tutaj auto garda i chciałbym aby był przycisk w gui

Loop
{
GetKeyState, var, LButton, P
If var = U
Break
Send {LButton}
sleep 21.9
Random, rnd,1,100
if (rnd <= 14)
Send {RButton}
sleep, 1```

tutaj jest gui:

```Gui, Font, s15 white
Gui, Add, Text, x195 y50, Poison Clicker
Gui, Color, white
Gui, show, x1000 y500 w500 h500,
Gui, Add, Text,, -----------------------
Gui, Add, Edit, vHotkey, PRZYCISK
Gui, Add, Text,, -----------------------
Gui, Add, Edit, vslotwedka, SLOT WEDKI
Gui, Add, Text,, -----------------------
Gui, Add, Edit, vMiecz, SLOT MIECZA
Gui, Add, Text,, -----------------------
Gui, Add, Button, Default, Zapisz
Gui, Add, Text,, ----------------------
Gui, Show
Return
ButtonZapisz:
Gui, Submit, nohide
Hotkey, %Hotkey%, Button
Return
GuiClose(GuiHwnd) {
ExitApp
}
Button:
send {%slotwedka%}
sleep 3
Click Right
sleep 150
send {%Miecz%%}
sleep 30```
No i chciałbym aby był przycisk on off
0
koxper1223 napisał(a):

Tak jak w temacie, szukam kodu który by zrobił ON/OFF w auto hotkeyu

Chcesz zrobić

  • skrypt, który by włączał / wyłączał AHT / konkretny skrypt z AHK,
  • czy może przełącznik powiązany ze zmienną,
  • czy może chodzi ci po prostu o to, żeby konkretny skrypt działał tylko w obrębie konkretnego programu?
0

@Freja Draco: skrypt, który by włączał / wyłączał AHT / konkretny skrypt z AHK. Tak to chcę zrobić aby był jeszcze w gui jako przycisk off on

0

No to potrzebujesz użyć zmiennej
https://www.dobreprogramy.pl/Zautomatyzuj-swoje-zycie-czyli-prosty-blog-o-AutoHotKey-epizod-7,Blog,89265.html
i warunkowego wykonania kodu w AHK.

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1