VBA w Word - czego użyć aby kod wykonywał się samoczynnie po uruchomieniu dokumentu

0

Cześć!

VBA w Word - czego użyć aby kod wykonywał się samoczynnie po uruchomieniu dokumentu?

przekombinowałem już chyba wszystkie znalezione w sieci sposoby i nie działa :(

dajmy na to otwieram dokument i dzieje się
Msgbox("Hi") 'cokolwiek

1

Dokument musiałby być zaufany. Inaczej nie ma szans...(musisz coś kliknąć)
A w ThisDocument dajesz kod:

Private Sub Document_Open()
MsgBox "Wciśnij OK", vbOKOnly
End Sub

i musi działać

0
Marcin.Miga napisał(a):

Dokument musiałby być zaufany. Inaczej nie ma szans...(musisz coś kliknąć)
A w ThisDocument dajesz kod:

Private Sub Document_Open()
MsgBox "Wciśnij OK", vbOKOnly
End Sub

i musi działać

dziękuję!!!!!
takie proste! i działa;)

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1