Zabawa – jaki to język programowania?

0

PODPOWIEDŹ #3

W pewnym sensie warto potraktować rozwiązanie ostatniej zagadki @kamila jako punkt wyjścia dla obecnej :)

0

ChucK?

0

Dylan

0

PODPOWIEDŹ #4

Nie chcę żeby zagadka kisiła się do timeoutu, więc troszkę przyspieszymy sprawę. Mam nadzieję, że teraz pójdzie lepiej.

Właściwie to tylko bardziej dosłowna wersja podpowiedzi #2 :)

0

C

0

Prolog

0

Czy ten język jest na pierwszej liście?

0

Rockstar

1

Kotlin
(alem masakrycznie to wykombinował)

0

Wrzucam abstrakcję. Powodzenia.

a.jpg

0

Joy

0
jarekr000000 napisał(a):

Wrzucam abstrakcję. Powodzenia.

a.jpg

Sąd Ostateczny / Dzień sądu -> Terminator: Dzień Sądu -> Arnold Schwarzenegger -> ArnoldC?

Jeśli zgadłem to od razu pass

0

Algol 60

0

Assembler

0

Perl - nie wiadomo o co chodzi, ale niby piękne i działa, ale ogólnie cud :)

0

UnrealScript?

0

Java

0

Elixir.
bo dużo ludzików kojarzy mi się z jakimś actor model

0

Bourne shell.

0

c++

0

Cobol? :D

0

C

0

js

0

php?

0

C#.

Dlatego, że jak ludzie mówili podobne języki, to był "dobry kierunek".

0

Podpowiedź, która pomoże szukać. (abstrakcje są głupie jednak).

java.png

1

scala

0

z4.jpg

1

HAL/S?

1

screenshot-20181001044553.png

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1