Zabawa – jaki to język programowania?

0

@Pijak, o siema loża_szyderców

1

Fakt, to nie Zorro, tylko Dennis Moore. Więc albo Python albo, skoro Dennis, to C. Ale, że Python już był, to stawiam na C.

0
GutekSan napisał(a):

Fakt, to nie Zorro, tylko Dennis Moore. Więc albo Python albo, skoro Dennis, to C. Ale, że Python już był, to stawiam na C.

0

screenshot-20180928170611.png

0

Wolfram Language

1

PHP

0

Jest wygrana. jest zagadka. Oczywiście nie ma abstrakcji.

__2.JPG

0

FOIL - od profilu lotniczego (airfoil)

0

C

0

Falcon

0

Nice

0

Ada?

0

Arc?

2

Java.

Java Flight Recorder
Java i architekci z głową w chmurach :)

0

@jarekr000000: Czekając aż ktoś rozwiąże Twoją zagadkę może spróbujesz rozwiązać bonus w mojej
https://4programmers.net/Forum/Inne/315271-zabawa_jaki_to_jezyk_programowania?p=1522232#id1522232

1

Chodz oczywiście o OCaml

0

zagadka2.jpg

0

COBOL

1

Kotlin, bo wszyscy drą ryje, że to super język, a jest mniej popularny nawet od Julii.

0

Strongtalk

0

Kilka języków może pasować: FORTRAN

0

JavaScript bo wszędzie go pełno i wszędzie o nim głośno.

0

To chyba Tom Ellis vel Lucyfer jesli komus ma to pomoc

0

LOLCODE

0

IT'S SHOWTIME
TALK TO THE HAND "ArnoldC"
YOU HAVE BEEN TERMINATED

0

Algol

0

CHODZI O BARDZO POPULARNY JĘZYK

0

GO :-)

0

Basic?

1

SQL

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1