Zabawa – jaki to język programowania?

5

Piosenka taka sobie.
Na pierwszym planie drzwi - czas wyjść.
Ogólnie smutek.
Czyli ewidentnie PHP.

0

Java. "TORN JAVA LOTH" - taki zespol zlozony z celebrytow.

0

Dalej nie. Zupełnie nie w tę stronę idziecie.

0

mała podpowiedź screenshot-20180925135055.png

(te wystające kawałki odsłonię dopiero, jak nikt nie zgadnie, bo to są po prostu dalsze wskazówki).

0

Python! Bo wszyscy go szukali, a on zniknal... ;)

0

Porty, sockety, w tę stronę?

0

Ktoś zgadnie?

0

Dobra, będzie... więcej ;) Ale trochę podchwytliwe, ostrzegam.

screenshot-20180925191236.png

0

Nie mam pojęcia, może Crystal?

0

UnrealScript?

0

VisualBasic?

0

Over the rainbow, czarownica, trąba powietrzna -> czarnoksiężnik z krainy oz -> Szmaragdowy Gród - > Emerald ?

0

Dobrze myślisz, tylko konkluzja zła.

1

Oz?

0

(dlatego byli celebryci z Australlii).

0

Moja zagadka, mam nadzieję, łatwiejsza ;-)
title

0

Franz Kafka -> Apache Kafka -> Scala

1

Processing?

0

Java

0

Franz Lisp

0

@stivens: zgadł, tak processing

0

Mam nadzieje, ze nie przesadzam ale wieksze abstrakcje tutaj byly:

1

Perl? Bo garbus, a w logo perla jest wielbłąd.

0

Herbie -> Herbie Hancock -> Rockit -> Racket

0

S3

0

OCaml, bo też ma wielbłąda.

0
LukeJL napisał(a):

OCaml, bo też ma wielbłąda.

Nie tedy droga. Garbus to tylko punkt wyjscia

0

Nic mnie już nie zdziwi, czy chodziło o German?

0

Zeby nie trzymac do jutra, podpowiedz:
Czym jest garbus? ...pewnie garbusem - co jeszcze jest garbusem? I z jakim jezykiem programowania to sie kojarzy? Polecam przejrzec liste bo to nie Perl czy Java ale jego nazwa moze nie byc wam obca nawet jesli nie wiedzieliscie o istnieniu tego jezyka

0

Hugo

0 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 0