Pomysł na real-time app

0

Witam,
ma ktoś jakiś pomysł na aplikacje w czasie rzeczywistym. Każdy pomysł mile widziany, zarówno te małe jak i te duże :)

0

Snake... albo for(;;); w procesie RT

0

@Kozy nie rozumiem pytania. Chcesz napisać aplikację która powinna działać w systemie real-time? Każda automatyka - pralka, zmywarka, mikrofalówka etc ;]

0
Shalom napisał(a):

@Kozy nie rozumiem pytania. Chcesz napisać aplikację która powinna działać w systemie real-time? Każda automatyka - pralka, zmywarka, mikrofalówka etc ;]

Chce? Muszę napisać. Dobra to może więcej szczegółów. Musze stworzyć aplikację z wykorzystaniem node.js + jakieś moduły. Chodzi głównie o napisanie samego serwera. Przykład jaka aplikacja jest akceptowana to mam 3 użytkowników: sędziów, którzy coś oceniają, administrator zatwierdza wyniki i tzw. pozostali, którzy śledzą/ oglądają wyniki. To jest alternatywa, którą zrobię jak nic nie wymyśle.

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1