Jak wyświetlić zawartość strony w gadgetach na windows 7 ?

Odpowiedz Nowy wątek
2011-10-06 17:00
0

Jak mogę wyświetlić zawartość strony, w gadżecie takim jak są na windows 7 czy wista ?

Pozostało 580 znaków

2011-10-06 19:14
0

Spróbowałeś zwykłego <iframe>?
Bo oczywiście treść zdalnej strony można pobrać Ajaksem i możliwe, że będzie nawet działać.

Pozostało 580 znaków

2011-10-07 12:02
0

Zrobilem z iframe ale jak odswieza to miga mi wszystko.
A jak to zrobic w ajaxie ? chodzi o to ze mam jeden plik w nim jest IFRAME i on
ma jakas strone np abc.php. To jak teraz w ajaxie zrobic zeby co 10 sekund
wywolywala sie jakas funkcja ktora pobierze zawartosc tego pliku abc.php ?

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz
Liczba odpowiedzi na stronę

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0